Grillowany Karczoch z wędzonym pomidorem Vinaigrette

Grillowany Karczoch z wędzonym pomidorem Vinaigrette może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 8 i kosztuje 98 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 2G białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, bazylii, pomidorów śliwkowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj Grillowany Karczoch z wędzonym pomidorem Vinaigrette, Sałatka z karczocha i pomidorów z bazylią Vinaigrette, oraz Wędzony Pomidor z boczkiem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść karczochy, sok z cytryny, 2 łyżki oliwy z oliwek, sól i napełnij garnek wystarczającą ilością zimnej wody, aby przykryć karczochy w dużym garnku. Gotować przez 30 do 35 minut lub do miękkości.
Wyjąć karczochy z garnka i ostudzić.
Rozgrzej grill. Gdy karczochy ostygną, pokroić w 1/2 wzdłuż i usunąć dławik.
Każdą połowę posmarować pozostałym olejem, doprawić solą i pieprzem i grillować przez 1 do 2 minut. Odwróć się i grilluj o dodatkową minutę.
W blenderze umieścić pomidory, sól i pieprz, ocet, czosnek i bazylia oraz oliwę z oliwek i zmiksować na gładką masę.