Grillowany Indyk z granatem - czarny pieprz

Grillowany Indyk z polewą z granatu i czarnego pieprzu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 1146 kalorii, 131g białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, grubo zmielony pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest świetne. Spróbuj Grillowany Indyk z granatem - czarny pieprz, Szałwia i czosnek Pieczony kurczak z granatem i czarnym pieprzem - w skarpetkach małpie kapcie, oraz Pieprz Czarny-Granat Melasa Glazurowana Indyk dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki ubić w średniej misce i doprawić solą do smaku. Truss indyka.
Umieść indyka na powierzchni roboczej, od strony piersi do góry. Natrzeć oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać grill do średniego ciepła. Mieć wał rotisserie wyposażony w 1 widelec do śluz. Upewniając się, że indyk jest wyśrodkowany, popchnij trzon rożna przez indyka między nogami, wychodząc na szyję. Przesuń widelec śliny na wale. Włóż zęby widelców do rożna do indyka, przykręć do góry i dokręć śruby, aby mocno zabezpieczyć. Ustawić wał rotisserie w miejscu w pierścieniu rotisserie. Poluzuj pętlę ustalającą na uchwycie i pozwól, aby zespół przeciwwagi zwisał, aby zrównoważyć ciężar piersi. Rożen powinien obracać się tak, aby ciężka strona indyka obracała się do dołu. Przekręć zespół przeciwwagi tak, aby przeciwwaga znajdowała się naprzeciwko ciężkiej strony indyka. Dokręć pętlę zabezpieczającą. Przesuw przeciwwagi powinien wystawać nieco ponad uchwyt wału i pętlę ustalającą. Może być konieczne dostosowanie podróży przeciwwagi, jak gotuje jedzenie, lub jeśli silnik brzmi jak to jest wysiłku. Włóż spiczasty koniec wału rotisserie do silnika. Ustaw trzon rożna w ringu. Przykryj grill i włącz silnik. Grilluj indyka 11 minut za Funt, jeśli nie jest wypchany. W ciągu ostatnich 30 minut podlewaj całą indyka 1 filiżanką marynaty.
Wyjmij indyka z grilla i natychmiast posmaruj pozostałą glazurą.
Pozostaw na 20 minut przed krojeniem. Aby ustalić, czy indyk jest dokładnie ugotowany, włóż natychmiastowy termometr do najgrubszej części wewnętrznego mięśnia uda, upewniając się, że nie dotknie kości i sprawdź, czy temperatura wynosi od 175 do 180 stopni F.