Grillowany Indyk z granatem - czarny pieprz

Grillowany Indyk z granatem - czarny pieprz
Grillowany Indyk z polewą z granatu i czarnego pieprzu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 1146 kalorii, 131g białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, grubo zmielony pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest świetne. Spróbuj Grillowany Indyk z granatem - czarny pieprz, Szałwia i czosnek Pieczony kurczak z granatem i czarnym pieprzem - w skarpetkach małpie kapcie, oraz Pieprz Czarny-Granat Melasa Glazurowana Indyk dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki ubić w średniej misce i doprawić solą do smaku. Truss indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść indyka na powierzchni roboczej, od strony piersi do góry. Natrzeć oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Rozgrzać grill do średniego ciepła. Mieć wał rotisserie wyposażony w 1 widelec do śluz. Upewniając się, że indyk jest wyśrodkowany, popchnij trzon rożna przez indyka między nogami, wychodząc na szyję. Przesuń widelec śliny na wale. Włóż zęby widelców do rożna do indyka, przykręć do góry i dokręć śruby, aby mocno zabezpieczyć. Ustawić wał rotisserie w miejscu w pierścieniu rotisserie. Poluzuj pętlę ustalającą na uchwycie i pozwól, aby zespół przeciwwagi zwisał, aby zrównoważyć ciężar piersi. Rożen powinien obracać się tak, aby ciężka strona indyka obracała się do dołu. Przekręć zespół przeciwwagi tak, aby przeciwwaga znajdowała się naprzeciwko ciężkiej strony indyka. Dokręć pętlę zabezpieczającą. Przesuw przeciwwagi powinien wystawać nieco ponad uchwyt wału i pętlę ustalającą. Może być konieczne dostosowanie podróży przeciwwagi, jak gotuje jedzenie, lub jeśli silnik brzmi jak to jest wysiłku. Włóż spiczasty koniec wału rotisserie do silnika. Ustaw trzon rożna w ringu. Przykryj grill i włącz silnik. Grilluj indyka 11 minut za Funt, jeśli nie jest wypchany. W ciągu ostatnich 30 minut podlewaj całą indyka 1 filiżanką marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Wyjmij indyka z grilla i natychmiast posmaruj pozostałą glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Pozostaw na 20 minut przed krojeniem. Aby ustalić, czy indyk jest dokładnie ugotowany, włóż natychmiastowy termometr do najgrubszej części wewnętrznego mięśnia uda, upewniając się, że nie dotknie kości i sprawdź, czy temperatura wynosi od 175 do 180 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia37
Magazyn