Grillowany Indyk

Grillowany Indyk może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 255 kalorii, 35g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką cebulę, wino, sól i pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jabłko-szałwia glazurowany Grillowany cały indyk z grillowanymi jabłkami, Grillowany Indyk Adobo z zielonym pomidorem i wędzonym cheddarem Grillowany ser + Chipotle miód majonez, oraz Grillowany Indyk.
Instrukcje
W grillu w stylu garnka wypełnij dno 5 funtowym workiem węgli. Zapal węgiel drzewny,a gdy będzie gotowy, rozłóż, aby pokryć dno grilla.
Indyka umyć i zalać cebulą. Na Zewnątrz natrzeć solą i pieprzem.
Umieść indyka w głębokiej aluminiowej patelni do pieczenia.
Umieść patelnię na ruszcie grilla.
Polej indyka winem. Wierzch indyka przykryć folią.
Przykryj grill pokrywką i otwórz otwory wentylacyjne. Grillować indyka przez 60 do 90 minut, lub do mięsa jest do swoich potrzeb. Baste często. Może być konieczne dodanie wody do patelni, jeśli wino wyparuje.