Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i danie główne pescatarian? Grillowany homar z sałatką ziemniaczaną może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Na 8,76 zł / porcja, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz koncentrat soku pomarańczowego, kawior z łososia, złote ziemniaki yukon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka Z Homara I Ziemniaków, Sałatka z homara, kukurydzy i ziemniaków, oraz Grillowana Sałatka z ananasem i homarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na patelni 5-do 6-litrowej na dużym ogniu, zagotuj ziemniaki i 3-litrową wodę. Przykryć i dusić, aż ziemniaki będą miękkie po przekłuciu, 30 do 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Drenaż. Gdy ziemniaki są wystarczająco chłodne, aby dotknąć, pokroić w 1/4-do 1/2-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
3
W międzyczasie, w dużej misce, wymieszać koncentrat soku pomarańczowego, sok z cytryny, musztarda Dijon, i zielonej cebuli.
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
5
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
6
Nożyczkami Wytnij wzdłuż środka górnej części każdej skorupy homara. Ustaw każdy ogon, spód w dół, na desce do krojenia. Zmusić ciężki nóż przez cięcie w każdej skorupie pokroić każdy ogon homara na pół. Opłucz homara w skorupce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony Homara
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Nożyczki Kuchenne
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
7
Połóż homara na lekko naoliwionym grillu nad solidnym łożem gorących węgli lub na dużym ogniu na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund); zamknij pokrywę grilla gazowego. Obróć raz, aby gotować równomiernie, aż Homar będzie nieprzezroczysty, ale wilgotny wyglądający w środku najgrubszej części (wycięty do testu), około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
8
Kopiec sałatka ziemniaczana równo na talerzach; top z kawiorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałatka Ziemniaczana
Kawior
9
Umieścić 2 połówki homara wokół każdej porcji sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Homar działa bardzo dobrze z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Możesz spróbować Domaine Louis Michel et Fils Chablis (pół butelki). Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.