Grillowany Halibut z zielonym sosem
Grillowany Halibut z zielonym sosem to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 296 kalorii, 34g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 3,66 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka oleju roślinnego, salsy, okonia morskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowany Halibut z zielonym sosem, Grillowany Halibut z zielonym sosem, oraz Grillowany Halibut z sosem pomidorowym, zielonymi oliwkami i selerem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Rybę lekko posmarować olejem; posypać przyprawioną solą.
Grill ryby 4 do 5 cali od średnio wysokiego ciepła około 10 minut, obracając raz, aż ryby płatki łatwo z widelcem.
Wymieszaj salsę, awokado i oliwki.
Dekoruj śmietaną i kolendrą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.