Grillowany Halibut Z Tamaryndowcem Smażone Warzywa

Grillowany Halibut Z Tamaryndowcem Smażone Warzywa
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Grillowany Halibut z Tamaryndowcem smażone warzywa może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 804 kalorie, 100g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 21,51 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 78% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz natychmiastowe granulki bulionu z kurczaka, kiełki fasoli, pastę z tamaryndowca i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Bakłażan Smażony Tamaryndowy, Smażona Tamaryndowa wołowina i brokuły, oraz Grillowany Halibut Niçoise z warzywami dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn