Grillowany Halibut z sosem curry kukurydziano-kokosowym i grillowanym chutneyem z pomidorów Cherry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu indyjskich przepisów, więc spróbuj grillowanego halibuta z sosem curry kukurydziano-kokosowym i grillowanym chutneyem z pomidorów Cherry. To danie główne ma 755 kalorii, 34g białka, oraz 56g tłuszczu na porcję. Za 9,87 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Mieszanka pomidorów winogronowych, oleju canolan, octu jabłkowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać jabłko granny smith, możesz podążać za tym daniem głównym z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + KIND Granola Giveaway jako deser. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i pescatarian dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Grillowany Halibut z sosem curry kukurydziano-kokosowym i grillowanym chutneyem z pomidorów Cherry, Grillowany Halibut z sosem pomidorowym z trawy cytrynowej, oraz Grillowany halibut przyprawiony Chili z salsą z grilla i kukurydzy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
Rozgrzej olej na średniej patelni do smażenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Dodaj cebulę, jabłka i Mesa Curry w proszku i gotuj, aż cebula i jabłka zmiękną, mieszając od czasu do czasu, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Do Konserwowania,
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj wywar, zagotuj, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
4
Dodaj mleko kokosowe i trzy czwarte ziaren kukurydzy. Dusić bez przykrycia, aż lekko zgęstnieje, kolejne 25 do 30 minut. Gotowy sos przecedzić do dużej miski, dodać pozostałą kukurydzę i posmakować przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Rozgrzej grill do grillowania bezpośredniego i pośredniego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Posmaruj halibuta z obu stron olejem i posyp solą i pieprzem. Grilluj na średnim ogniu, aż lekko zwęglą się z pierwszej strony, około 4 minut. Odwróć i zwęglić drugą stronę, kolejne 4 minuty. Jeśli ryba nie jest jeszcze ugotowana, obróć ruszt (zamiast przesuwać rybę), aby ryba znalazła się na pośrednim ogniu. Przykryj i gotuj jeszcze kilka minut, aż się ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Halibut
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
7
Przełóż ugotowaną rybę na duży półmisek. Przełóż trochę sosu curry kukurydziano-kokosowego. Posyp ziołami sos, a następnie polej grillowanym chutneyem z pomidorów Cherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chutney Pomidorowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Posypka W Kształcie Serca
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Halibut działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Tajemne Piwnice Pinot Noir Blanc z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Arcane Cellars Pinot Noir Blanc
Produkowany z naszych własnych winorośli w Winnicy Wheatland, ten suchy" biały " Pinot Noir jest produkowany przez wyciskanie całych winogron Pinot Noir bezpośrednio po zbiorach. Powstałe wino ma intensywne kwiatowe aromaty wiciokrzewu, nektaryny i gardenii oraz smaki melona spadziowego, białych brzoskwiń i rainier cherry. Wino ma bogate, kremowe odczucie w ustach, ale kończy się czysto, z nutami mokrego kamienia i chrupiącą mineralnością flinty.