Grillowany Halibut z salsą brzoskwiniowo-pieprzową
Przepis Grillowany Halibut z salsą brzoskwiniową i pieprzową może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w ok. 40 minut. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 34g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $6.79 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś rukolę, paprykę, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Spróbuj Halibut z pikantną salsą brzoskwiniową, Chili-Spiced Grillowany Halibut z grillowaną kukurydzianą salsą, oraz Grillowany Halibut z smakiem trzech pieprzyków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować salsę, połączyć pierwsze 9 składników; wrzucić delikatnie.
Odstawić na 30 minut przed podaniem.
Przygotować grill na średnim ogniu.
Aby przygotować rybę, połącz 4 łyżeczki soku, oleju, papryki i 1 ząbek czosnku w dużym, płytkim szklanym naczyniu do pieczenia, mieszając trzepaczką.
Dodaj rybę do mieszanki soku; obróć do płaszcza. Przykryć i odstawić 15 minut.
Wyjąć rybę z marynaty; wyrzucić marynatę.
Rybę posypać równomiernie 3/8 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Umieść rybę na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem; grilluj 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio