Grillowany Halibut z salsą brzoskwiniowo-pieprzową

Grillowany Halibut z salsą brzoskwiniowo-pieprzową
Przepis Grillowany Halibut z salsą brzoskwiniową i pieprzową może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w ok. 40 minut. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 34g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $6.79 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś rukolę, paprykę, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Spróbuj Halibut z pikantną salsą brzoskwiniową, Chili-Spiced Grillowany Halibut z grillowaną kukurydzianą salsą, oraz Grillowany Halibut z smakiem trzech pieprzyków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować salsę, połączyć pierwsze 9 składników; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
2
Odstawić na 30 minut przed podaniem.
3
Przygotować grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Aby przygotować rybę, połącz 4 łyżeczki soku, oleju, papryki i 1 ząbek czosnku w dużym, płytkim szklanym naczyniu do pieczenia, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
PaprykaPapryka
SokSok
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Dodaj rybę do mieszanki soku; obróć do płaszcza. Przykryć i odstawić 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
RybyRyby
6
Wyjąć rybę z marynaty; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby
7
Rybę posypać równomiernie 3/8 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
8
Umieść rybę na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem; grilluj 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Podawać ryby z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn