Grillowany Halibut z puree ziemniaczano-Koprowym

Grillowany Halibut z puree ziemniaczano-Koprowym
Grillowany Halibut z puree ziemniaczano-koperkowym to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 886 kalorii, 87g białka, oraz 42g tłuszczu. Na 15,41 zł / porcja, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ziemniaki Yukon gold, oliwę z oliwek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Halibut zapiekany z migdałów z puree ze słodkich ziemniaków z dyni, Grillowany Halibut i koper włoski, oraz Puree z kopru włoskiego i ziemniaków z Mascarpone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posmaruj filety z halibuta oliwą z oliwek, aby całkowicie pokryć. W małej misce, wymieszać razem 1 Tbs. trybula, nasiona kopru włoskiego, skórka pomarańczowa, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
TrybulaTrybula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Posyp mieszaninę filetami halibuta, równomiernie rozprowadzając tak, aby wszystkie strony były doprawione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
3
Przelać filety do płytkiego naczynia do pieczenia, przykryć i przechowywać w lodówce do 4 godzin. Doprowadzić do temperatury pokojowej 15 minut przed grilling.To zrobić puree z kopru ziemniaczanego, w dużym garnku na średnim ogniu, ogrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Dodaj Koper i smażyć, aż przezroczyste i złoty, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
5
Dodaj bulion, ziemniaki i 1 łyżeczkę. sól. Zmniejszyć ogień, aby utrzymać na wolnym ogniu, przykryć i gotować, aż ziemniaki będą miękkie po przekłuciu nożem, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6
Odcedzić ziemniaki i koper włoski w durszlaku, wrócić do garnka i natychmiast rozgnieść zacierem ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Dodać masło i powoli wlać pół na pół mieszając drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
8
Dodać majonez i nadal mieszać, aż będzie lekki i kremowy. Doprawić solą i pieprzem.Przygotować średnio gorący ogień w grillu. Lekko nasmaruj stojak na grill i ustaw go około 6 cali od źródła ciepła.Grillować filety z halibuta, obracając raz, aż będą nieprzezroczyste przez 3 do 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Udekorować trybulą i od razu podawać z puree z kopru ziemniaczanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrybulaTrybula
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
10
Służy 4.Adaptacja Williamsa-Sonoma bawiąca się sezonami (Free Press, 2010).

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia82
Magazyn