Grillowany Halibut z puree ziemniaczano-koperkowym to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 886 kalorii, 87g białka, oraz 42g tłuszczu. Na 15,41 zł / porcja, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ziemniaki Yukon gold, oliwę z oliwek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Halibut zapiekany z migdałów z puree ze słodkich ziemniaków z dyni, Grillowany Halibut i koper włoski, oraz Puree z kopru włoskiego i ziemniaków z Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Posmaruj filety z halibuta oliwą z oliwek, aby całkowicie pokryć. W małej misce, wymieszać razem 1 Tbs. trybula, nasiona kopru włoskiego, skórka pomarańczowa, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Halibuta
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Bułka Tarta, Kilka Garści
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Trybula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Posyp mieszaninę filetami halibuta, równomiernie rozprowadzając tak, aby wszystkie strony były doprawione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Halibuta
3
Przelać filety do płytkiego naczynia do pieczenia, przykryć i przechowywać w lodówce do 4 godzin. Doprowadzić do temperatury pokojowej 15 minut przed grilling.To zrobić puree z kopru ziemniaczanego, w dużym garnku na średnim ogniu, ogrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj Koper i smażyć, aż przezroczyste i złoty, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
5
Dodaj bulion, ziemniaki i 1 łyżeczkę. sól. Zmniejszyć ogień, aby utrzymać na wolnym ogniu, przykryć i gotować, aż ziemniaki będą miękkie po przekłuciu nożem, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
6
Odcedzić ziemniaki i koper włoski w durszlaku, wrócić do garnka i natychmiast rozgnieść zacierem ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher Ziemniaczany
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodać masło i powoli wlać pół na pół mieszając drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
8
Dodać majonez i nadal mieszać, aż będzie lekki i kremowy. Doprawić solą i pieprzem.Przygotować średnio gorący ogień w grillu. Lekko nasmaruj stojak na grill i ustaw go około 6 cali od źródła ciepła.Grillować filety z halibuta, obracając raz, aż będą nieprzezroczyste przez 3 do 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Halibuta
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Udekorować trybulą i od razu podawać z puree z kopru ziemniaczanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trybula
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10
Służy 4.Adaptacja Williamsa-Sonoma bawiąca się sezonami (Free Press, 2010).
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.