Grillowany Grouper z Pistou Bazyliowo-limonkowym

Grillowany Grouper z Bazyliowo-limonkowym Pistou może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 36g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pieprz, filety z groupera, skórkę z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z dyni z bazylią Pistou, Zupa Z Dyni Z Bazylią Pistou, oraz Wiosenne Minestrone z miętą i bazylią Pistou dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować pistou, połącz pierwsze 7 składników w robocie kuchennym; pulsuj, aż drobno posiekasz.
Aby przygotować grouper, posypać rybę równomiernie solą i pieprzem.
Umieść rybę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Uwaga na wino: Soellner Wogenrain Grner Veltliner 2006 (1$
z Austrii szczyci się ziołowymi i zielonymi aromatami groszku, które dobrze pasują do świeżych, zielonych smaków tego dania. Jasna, przepyszna kwasowość wina przechodzi przez oliwę z oliwek i wydobywa skórkę z limonki. Jeffery Lindenmuth
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.