Grillowany Flatbread z chorizo i papryką
Grillowany Flatbread z Chorizo & papryka wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 356 kalorii, 15g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Udaj się do sklepu i odbierz salsę, chorizo suszone na sucho, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Spróbuj Grillowany Flatbread z chorizo i papryką, Grillowana Papryka Chorizo Faszerowana Poblano, oraz Pizze Chorizo Flatbread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Pędzel 1 Łyżka. olej na dużym arkuszu pergaminu. Podzielić ciasto na pół; umieścić 1 kawałek na przygotowanym pergaminie.
Rozwałkuj do prostokąta 14x8 cali lub okrągłego 12 cali. Powtórz z pozostałym olejem, ciastem i drugim arkuszem pergaminu.
Przenieść ciasto, pergamin boki do góry, do grillowania; usunąć pergamin.
Grill 2 do 4 min. albo do momentu, aż dno skorupy zostanie lekko zwęglone.
Miejsce, grillowane boki do góry, na powierzchni roboczej.
Doprawić salsą, chorizo, papryką i serem. Grill 4 do 5 min. albo aż ser się rozpuści.