Grillowany Chuck Roast

Grillowany Chuck Roast
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grilla Chuck Roast. Jedna porcja zawiera 203 kalorii, 18g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis serwuje 5 i kosztuje 1,07 USD za porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól czosnkową, musztardę, sos worcestershire i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać brązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Babeczki brązowo-cukrowe z polewą brązowo-maślaną jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Grillowany Chuck Roast, Grill Chuck Roast, oraz Marynowana Pieczeń Chuck dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W małej misce połącz pierwsze dziewięć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlej 1/4 szklanki do dużej zamykanej plastikowej torby; dodaj pieczeń. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na 2-3 godziny, obracając kilka razy. Przykryj i wstaw do lodówki pozostałą marynatę do fastrygowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Odcedź i wyrzuć marynatę. Przygotuj grill na pośrednie ciepło, używając patelni ociekowej. Za pomocą szczypiec z długą rączką zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym i lekko posmaruj ruszt grillowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Umieść wołowinę na patelni ociekowej i grillu pod przykryciem na pośrednim średnim ogniu przez 1-1/2 do 1-3/4 godzin lub do miękkości, od czasu do czasu obracając i fastrygując zarezerwowaną marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Pokroić w cienkie plasterki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia5
Magazyn