Grillowany Chipotle Chorizo Kurczak Kiełbasa & Krewetki Kabobs

Grillowany Chipotle Chorizo Kurczak Kiełbasa & Krewetki Kabobs
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać grillowane Chipotle Chorizo Chicken kiełbasa & krewetki Kabobs spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 695 kalorii, 37g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.19 za porcję. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać papryka jalapeno, papryka, skórka limonki - & reserved, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 83%. Spróbuj Grillowany Chipotle Chorizo Kurczak Kiełbasa & Krewetki Kabobs, Grillowane krewetki i kiełbasa Kabobs, oraz Grillowany Kurczak, Wołowina I Kiełbasa Kabobs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w robocie kuchennym. Puree aż będzie dobrze. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Szafran kuskus: Płaszcz średni SOS patelni z oliwą z oliwek i podsmażyć izraelski kuskus i białą cebulę na średnim ogniu przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus IzraelskiKuskus Izraelski
Cebula BiałaCebula Biała
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KuskusKuskus
SzafranSzafran
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodaj Szafran, saute przez dodatkowe 2 protokół. Obniżyć ogień i dodać białe wino. Powoli dodawać wrzącą wodę. Przykryć i gotować przez 12 minut, aż kuskus będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BiałeWino Białe
KuskusKuskus
SzafranSzafran
WodaWoda
4
Połączyć oliwę z oliwek, zielony, czerwony, & papryka pomarańczowa. Dobrze posmarować warzywa i wstępnie grillować przez 5-7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka PomarańczowaPapryka Pomarańczowa
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Złóż szaszłyki; przesuń jeden kawałek al fresco Chipotle Chorizo Chicken Sausage na szaszłyk, a następnie ananas, zielony pieprz, krewetki, papryka pomarańczowa, cukinia i czerwona papryka. Powtarzaj wzór, aż szpikulec będzie pełny. Marynować w marynacie limonkowej, przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa Z KurczakaKiełbasa Z Kurczaka
Papryka PomarańczowaPapryka Pomarańczowa
Zielony PieprzZielony Pieprz
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
AnanasAnanas
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
MarynataMarynata
CukiniaCukinia
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
KrewetkiKrewetki
WapnoWapno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
6
Grilluj na średnim ogniu, użyj pędzla do ciasta, aby upiec szaszłyki z dowolną darmową marynatą limonkową. Grill 5-7 minut na stronie lub aż krewetki kolei nieprzezroczyste w Kolorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
KrewetkiKrewetki
WapnoWapno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
SzaszłykiSzaszłyki
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Składniki

1warzywo (np. szpinak)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)340papryka habaneropakiet al fresco ® Chipotle Chorizo Kiełbasa z kurczaka, pokrojone na 1/2 cala grubościpakiet al fresco ® Chipotle Chorizo Kiełbasa z kurczaka, pokrojone na 1/2 cala grubości2Spód: okruszki z herbatników grahamJukonJukon5goździkiczosnek, świeżyczosnek, świeży1largeszielony pieprz, pokrojony w 1-calowe kawałkizielony pieprz, pokrojony w 1-calowe kawałki0warzywo (np. szpinak)kminek mielonykminek mielony340papryka habaneroKuskus izraelskiKuskus izraelski1papryka jalapeno, świeża, posiekana i pokrojona w kawałkipapryka jalapeno, świeża, posiekana i pokrojona w kawałki2limonki, świeże, sok oba, ruszt jedenlimonki, świeże, sok oba, ruszt jeden6trochę posiekanej cukiniiMarynata LimonkowaMarynata Limonkowa1skórka wapienna starta - i zarezerwowana do ostatecznego przybraniaskórka wapienna starta - i zarezerwowana do ostatecznego przybrania2Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1largespapryka pomarańczowa, pokrojona na kawałki 1 calapapryka pomarańczowa, pokrojona na kawałki 1 cala2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweananas, świeży, kawałki 1 calaananas, świeży, kawałki 1 cala1largesczerwona papryka, pokrojona na 1-calowe kawałkiczerwona papryka, pokrojona na 1-calowe kawałki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoszafranszafran6trochę posiekanej cukiniiSzafran KuskusSzafran Kuskus0warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala454papryka habanerokrewetki, deveinedkrewetki, deveined0warzywo (np. szpinak)1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty2warzywo (np. szpinak)cukier turbinadocukier turbinado7691 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewrząca wodawrząca woda1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebiała cebula, pokrojona w kostkę 1/4 calabiała cebula, pokrojona w kostkę 1/4 cala1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)1małecukinia, pokrój plastry o średnicy 1/2cukinia, pokrój plastry o średnicy 1/2

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Ostertag Les Jardins Pinot Gris z 4.6 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Certyfikowana Biodynamika i praktykowanie od 1998 roku, Domaine jest właścicielem 35.5 akrów winnic w ponad 88 oddzielnych działkach rozsianych po wioskach Epfig, Nothalten, Itterswiller, Ribeauvillé i Albé. Winogrona są zbierane ręcznie, delikatnie prasowane i fermentowane za pomocą lokalnych drożdży, aż do całkowitego wyschnięcia. Wino jest następnie starzone, sur lie, w starych dębowych beczkach o pojemności 228 L, przez 9 miesięcy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn