Grillowany Cały Indyk

Grillowany cały indyk może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 102 kalorie, 16G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 54. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka przypraw do drobiu, indyka, cebuli w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 29%. Podobne przepisy to Jabłko-szałwia glazurowany Grillowany cały indyk z grillowanymi jabłkami, Grillowany Indyk Adobo z zielonym pomidorem i wędzonym cheddarem Grillowany ser + Chipotle miód majonez, oraz Grillowany Indyk.
Instrukcje
Przygotuj zewnętrzny grill na pośrednie średnie ciepło i lekko ruszt olejowy. Spłucz indyka i osusz.
Na przygotowanym grillu ułożyć pierś indyka. Przesmaż indyka po obu stronach, aż skóra będzie złota do ciemnobrązowej.
Na dużej patelni do pieczenia wymieszaj wodę, bulion w proszku, czosnek w proszku, cebula w proszku, przyprawa do drobiu, pietruszka i papryka.
Na patelni ułożyć pierś z indyka. Miarka mieszaniny patelni na indyka. Przykryć szczelnie folią i umieścić na grillu.
Grill 3 do 4 godzin, aż wewnętrzna temperatura uda osiągnie 180 stopni F (85 stopni C).
Wyjąć indyka z grilla i odstawić na 15 minut przed wyrzeźbieniem.