Grillowany bas w paski ze śliwkami i Papilotami ziemniaczano-grzybowymi

Grillowany bas w paski ze śliwkami i Papilotami ziemniaczano-grzybowymi
Grillowany bas w paski ze śliwkami i Papilotami ziemniaczano-grzybowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 5,57 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 401 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz ocet balsamiczny, ziemniaki fingerling, okrągłe fioletowe śliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pieczone Pieczarki Nadziewane Paskami, Imbir-Miso pasiasty bas w bulionie z grzybów Shiitake, oraz Grillowany Bas W Paski.

Instrukcje

1
Rozpal grilla. Rozgrzej piekarnik do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W średnim rondlu wrzącej, osolonej wody, gotować ziemniaki do miękkości, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Odcedzić i ostudzić. Ziemniaki obrać i pokroić na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
4
Oderwij cztery arkusze pergaminu lub folii o wymiarach 20 na 14 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Rozłóż równe ilości ziemniaków i grzybów na połowie każdego arkusza. W małej misce wymieszaj tamari z octem i 1 łyżką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
TamariTamari
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Skropić ziemniaki i grzyby, doprawić solą i pieprzem. Złóż arkusze na warzywa i zagniatane do uszczelnienia, jeśli używasz pergaminu; jeśli używasz Folii, złóż na krawędziach, aby uszczelnić opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Przenieść papillotes do 2 blach do pieczenia i piec przez około 15 minut, lub aż skwierczeć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Filety basowe skropić 1 1/2 łyżki oliwy z oliwek, posypać rozmarynem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
BassBass
9
Śliwki skropić pozostałą 1/2 łyżki oliwy z oliwek. Grill bas na dużym ogniu, aż ładnie zwęglone i tylko gotowane, 3 do 4 minut na stronę. Śliwki grillować, pokroić z boku, aż lekko zwęglone, około 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
BassBass
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Filety Basowe i śliwki przełożyć na talerze. Ustaw papillote na każdym talerzu i otwórz go, wylewając ziemniaki, grzyby i wszelkie soki. Uważaj na gorącą parę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
BassBass
11
Podawać przyozdobione rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia60
Magazyn