Grillowany Bakłażan Parmezan
Przepis Grillowany bakłażan parmezan może zaspokoić śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 45 minut. Ten przepis służy 2. To danie główne ma 615 kalorii, 25g białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory śliwkowe, oliwę z oliwek o smaku czosnku, Bazyl i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany Bakłażan Parmezan, Grillowany Bakłażan Parmezan, oraz Grillowany Bakłażan Parmezan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wymieszać ser, bułkę tartą i 1/3 szklanki bazylii w średniej misce do wymieszania.
Przygotować grill (średnie ciepło).
Posypać bakłażanem i pomidorami solą i pieprzem.
Pędzel 1 stronie plastry bakłażana z odrobiną oleju. Grill, Naoliwiona strona w dół, aż dolna strona będzie delikatna i pojawią się ślady grilla, około 3 minut.
Drugą stronę plasterków bakłażana wymieszać z większą ilością oleju; obrócić i ułożyć grillowaną stronę pomidorami, następnie mieszaniną sera.
Skropić pozostałym olejem. Przykryć i grillować, aż pomidory będą miękkie i ser topi się, o 7 protokół.
Przenieść plastry bakłażana na talerze.
Posypać pozostałymi 2 łyżkami bazylii i podawać.