Grillowany łosoś z majonezem Wasabi

Grillowany łosoś z majonezem Wasabi
Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Jeśli 99 centów za porcję spada w budżecie, Grillowany łosoś z majonezem Wasabi może być super bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 16. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz piernik, ocet winny, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowany łosoś z majonezem Wasabi-imbir, Steki Z Łososia Z Majonezem Wasabi, oraz Sezamowy Pieczony łosoś z majonezem Wasabi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Wymieszaj sos sojowy, ocet, olej i piernik w małym płytkim pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Łososia umieścić w mieszaninie, Skórka do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
4
Odstawić na 10 minut.
5
Przykryć i grillować łososia, strona skóry w dół, 4 do 6 cali od średniego ciepła 10 do 12 minut, szczotkowanie raz marynatą, aż płatki łososia łatwo z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Aby służyć, rozprowadzić majonez na krakersach; na wierzch każdy z około 1 łyżką płatkowanego łososia, dodatkowym majonezem i zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
MajonezMajonez
KrakersyKrakersy
łosośłosoś
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn