Grillowanie: Zielony Chile Indyk Burgery
Przepis Grillowanie: Zielony Chile Indyk hamburgery może zaspokoić Amerykański głód w około 40 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 527 kalorii, 56g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 5,58 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 257 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz chili opcjonalnie, meksykańskie oregano, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zielone Chile Indyk Burgery, Zielone Chile Indyk Burgery, oraz Zielone Chile i twarogowe burgery dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść indyka, chiles, kolendra, czosnek, chili w proszku, kminek, Worcestershire i oregano w dużej misce. Używając rąk, wymieszaj, aż do całkowitego włączenia. Scoop się 1/3 lb mieszaniny mięsa i tworzą się patty. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną mięsa. Paszteciki obficie doprawić solą i pieprzem.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania. Hamburgery Grill aż dobrze rumiane po obu stronach i natychmiastowy termometr odczytu rejestruje 165 stopni po włożeniu do środka hamburgera, o 5 do 7 minut na stronę.
Miejsce plastry sera pepper jack na szczycie hamburgery w ciągu ostatnich kilku minut gotowania, Jeśli za pomocą.
Podczas gdy hamburgery są grillowanie, miejsce bułki wyciąć stronę w dół na grillu i gotować, aż lekko rumiane.
Miejsce hamburgery na bułki, top z dodatkowych zielonych chiles, Jeśli za pomocą, i służyć.