Grillowanie: puree słodkie ziemniaki może być tylko przystawka szukasz. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 459 kalorii, 11g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz brązowy cukier, słodkie ziemniaki, rodzaj ognia: bezpośredni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowanie: pieczone bataty z masłem cynamonowo-klonowym, Puree Słodkie Ziemniaki, oraz Puree Słodkie Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozłóż węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Owiń każdy słodki ziemniak w folię aluminiową i ustaw w węglach. Za pomocą szczypiec, przenieść luźne węgle wokół lub na wierzchu ziemniaków. Piecz słodkie ziemniaki, aż będą całkowicie miękkie i nóż do parowania można włożyć bez oporu, 40-60 minut, obracając cztery razy podczas gotowania, aby zapewnić równomierne pieczenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Ziemniaki
Ziemniak
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Nóż
Szczypce
2
Usuń ziemniaki z węgli i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
3
Rozpakuj ziemniaki i podziel na pół. Używając łyżki, zgarnij mięso na małą patelnię z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Wymieszać z roztopionym masłem i brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Masło
5
Dodać pół i pół 1/4 szklanki na raz, aż ziemniaki są w pożądanej konsystencji. Doprawić solą i pieprzem do smaku i podania.