Grillowane żeberka z kukurydzą i sałatką z czarnego groszku

Grillowane żeberka z kukurydzą i sałatką z czarnego groszku mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 657 kalorii, 63g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.57 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz zakupione żeberka wieprzowe baby back, chili jalapeño, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Grillowane żeberka z kukurydzą i sałatką z czarnego groszku, Sałatka z kukurydzy i czarnego groszku, oraz Sałatka z dzikiego ryżu z kukurydzą i Black-Eyed Peas są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Połączyć salsa, kukurydza, black-Eyed peas, papryka, kolendra, i jalapeño w średniej misce. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Żeberka Grill aż do ogrzania przez, o 10 protokół.
Pokroić Stojaki na 4-żebrowe sekcje lub pokroić w pojedyncze żebra.
Podawać z kukurydzą i sałatką z czarnego groszku.