Grillowane Żeberka Wieprzowe St. Louis
Przepis Barbecue St. Louis żeberka wieprzowe jest gotowy w około 6 godzin i 35 minut i jest zdecydowanie niesamowity jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 32 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 21 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pikantną brązową musztardę, sól koszerną, nasiona kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Będzie hitem w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na improvable spoonacular wynik 9%. Spróbuj Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonym boczkiem, Żeberka Wieprzowe Z Grilla, oraz Żeberka Wieprzowe Bourbon Barbecue podobnych receptur.
Instrukcje
Sprzęt specjalny: palacz, 4 uncje kawałków drewna hickory lub dębowego lub wiórów
Ustaw palacza na 225 stopni F.
Połącz paprykę, czarny pieprz, nasiona kolendry, nasiona kminku, czosnek w proszku, cebula w proszku, gałka muszkatołowa i cayenne w młynku do przypraw. Proces do momentu utworzenia drobnego proszku, około 30 sekund.
Poklepać żebra do sucha i obrócić bokiem do góry. Przycinaj nadmiar tłuszczu, a jeśli jeden koniec żeber jest szczególnie wąski, przycinaj mięso i kość, aby zapewnić równomierne gotowanie.
Usuń membranę na spodniej stronie żeber, wkładając zaokrąglone naczynie, łyżka do góry nogami działa dobrze, między membraną a mięsem na jednym końcu płyty. Ostrożnie posmaruj łyżkę pod membraną, aby się rozluźnić, ale nie rozerwać. Gdy wystarczająco się rozluźnisz, użyj papierowego ręcznika, aby przytrzymać membranę, powoli pociągając ją w dół płyty, aby ją usunąć.
Posyp żeberka po obu stronach solą i umyj obie strony musztardą.
Posyp dwie trzecie mieszanki przypraw po stronie mięsa żeber, a pozostałą trzecią po stronie Kości.
Gdy palacz osiągnie 225 stopni F, dodaj wióry lub kawałki drewna i żeberka do palacza.
Palić przez 4 do 5 godzin, a następnie testować pod kątem sprawności. Istnieją cztery kryteria, które należy spełnić, aby żebra zostały wykonane. Po pierwsze, wewnętrzna temperatura mięsa powinna wynosić od 185 do 190 stopni F. Po Drugie, podnieś każdą płytę od środka szczypcami i powinna opadać w kształcie litery u i lekko pęknąć. Po trzecie, trzymając szczypcami i delikatnie odbijając, powierzchnia żeber powinna lekko pęknąć. Wreszcie, mięso powinno łatwo oderwać się od kości, ale nie spaść. Jeśli żebra przechodzą wszystkie testy, wyjmij je z palacza i zawiń w wytrzymałą folię i odpocznij przez 15 minut. Jeśli nie, kontynuuj palenie przez 45 minut do 1 godziny i testuj ponownie, aż skończysz.