Grillowane warzywa po hiszpańsku z panierką Picada

Grillowane warzywa po hiszpańsku z panierką Picada
Hiszpańskie grillowane warzywa z bułką tartą Picada może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.35 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, paprykę, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest idealny do 4 Lipca. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 90%. Spróbuj Grillowane warzywa po hiszpańsku z panierką Picada, Ryba Z Grilla Po Hiszpańsku, oraz Cukinia w kubańskim stylu Cherry Tomato Sofrito z migdałami - kakao Picada dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować grill (średnie ciepło). Ułóż warzywa na blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Posmarować olejem, posypać solą i pieprzem. Papryka grillowa, skórka w dół i bez obracania, aż poczerniała i pęcherze, od czasu do czasu przesuwając się nawet do gotowania, o 10 protokół. Zamknąć w plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PaprykaPapryka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Odstawić, aż Skórki się poluzują, około 30 minut. Bakłażany Grill i cukinia aż zwęglone i miękkie, obracając i przestawianie nawet brązowieje, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
CukiniaCukinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Umieścić na foliowanej blasze do pieczenia. Paprykę obrać ze skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Przełożyć na arkusz z bakłażanami i cukinią.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
CukiniaCukinia
6
Rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać czosnek i pokruszony czerwony pieprz; mieszać aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
CzosnekCzosnek
8
Dodać bułkę tartą; mieszać do złotego koloru, o 3 protokół. Doprawić tartą bułkę picada do smaku solą; zeskrobać do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Umieść ocet w innej małej misce; ubijaj w 3 łyżkach oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Wymieszać z pietruszką i oregano. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SólSól
11
Ułóż warzywa na półmisku. Łyżka sosu ziołowego; posypać bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
WarzywaWarzywa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia90
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn