Grillowane Warzywa Balsamiczne
Grillowane warzywa balsamiczne to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka cukinii, buraków, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Balsamiczne Grillowane Warzywa, Balsamiczne Grillowane Warzywa, oraz Grillowane Warzywa Balsamiczne.
Instrukcje
Pokrój łodygi z buraków do 1 cala; pokrój na ćwiartki.
Pokrój paprykę na paski o szerokości 1 cala.
Odciąć końce cukinii i bakłażana; pokroić wzdłuż na 4 plastry.
Pokrój plastry bakłażana wzdłuż na paski 1 1/2 cala.
Cebulę pokroić w grube na 3/4 cala rund.
W dużej misce wymieszać oliwę z oliwek i ocet.
Dodać warzywa i posypać równomiernie solą i pieprzem; wrzucić do herbu.
Warzywa grillowane, przykryte pokrywą grillową, na średnim ogniu (350-400). Grill buraki 6 minut z każdej strony (mamy grillowane na 3 stronach) lub do miękkości; grill cebula, cukinia, bakłażan, i papryka 4 do 6 minut z każdej strony lub do chrupkiego-przetargu. Buraki lekko ostudzić, a w razie potrzeby obrać.