Grillowane udka z kurczaka z chutneyem Kolendro-miętowym
Grillowane udka z kurczaka z chutney Kolendro-miętowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 421 kalorii, 25g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje 1,35 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka liści mięty, olej canolan, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Grillowane udka z kurczaka z chutneyem Kolendro-miętowym, Grillowane szaszłyki z krewetek z chutneyem Kolendro-miętowym, oraz Indyjskie kebaby z kurczaka z Kolendro-miętowym Chutney.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; wymieszaj 2 łyżki oleju i 1 3/4 łyżeczki kminku.
Dodać kurczaka do worka, uszczelnić i masować marynatę do kurczaka. Marynować w lodówce 2 godziny.
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Kurczaka posypać 1/4 łyżeczki soli.
Umieść na stojaku grillowym pokrytym natryskiem; grilluj 8 minut z każdej strony.
Połącz kolendrę, miętę, cebulę i jalapeo w maszynce.
Dodaj pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju, pozostałe 1/4 łyżeczki kminku i 1/4 łyżeczki soli; proces aż będzie gładki.
Podawać kurczaka z chutney.