Grillowane Tofu z warzywami Ratatouille

Grillowane Tofu z warzywami Ratatouille
Grillowane Tofu z warzywami Ratatouille to bezglutenowe i wegańskie danie główne. Na 4,17 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 15g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz wino różowe, tymianek, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić je dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Ratatouille z Tofu, Ratatouille z pieczonych warzyw, oraz Makaron z warzywami w stylu Ratatouille dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Pierwsze 4 składniki umieścić w średnim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Gotować do lekko syropu i zmniejszyć do 1/3 szklanki (około 10 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Zdjąć z ognia; ostudzić. Wymieszać oliwę z oliwek i kolejne 4 składniki (przez czosnek).
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Umieść tofu i warzywa na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Połowę mieszanki soku wymieszać z tofu i warzywami; grillować przez 4 minuty. Włącz tofu i warzywa nad; pędzel z pozostałą mieszaniną soku. Gotować przez 3 minuty lub aż warzywa będą złociste i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Połącz bazylią, pietruszką i tymiankiem. Podziel warzywa i tofu równo między 4 talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
7
Każdą porcję posypać 1 łyżką mieszanki ziół.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia72
Magazyn