Grillowane Tacos z kurczaka może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,25 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 24g białka, oraz 8G tłuszczu. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 18 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, chili w proszku, tortille kukurydziane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane Tacos Z Kurczakiem, Grillowane Tacos Z Kurczakiem, oraz Łatwe Grillowane Tacos Z Kurczakiem.
Instrukcje
1
Grill gazowy lub węglowy. W płytkim naczyniu wymieszaj olej, sok z limonki, chili w proszku i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W Proszku
Sok Z Limonki
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Dodaj kurczaka, obracając się do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
3
Umieść kurczaka na grillu na średnim ogniu. Przykryj grilla; gotuj 12 do 15 minut, obracając raz, aż sok z kurczaka będzie czysty, gdy środek najgrubszej części zostanie przecięty (co najmniej 74°).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Sok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
4
Odstawić 5 minut.
5
Tymczasem, w rondlu 2-quart, fasola ciepła, salsa i kolendry na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Fasola
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
6
Kurczaka pokroić w paski. Równomiernie podzielić kurczaka na połowę każdej tortilli; top z mieszanki fasoli, ser i kwaśną śmietaną. Złóż drugą połowę tortilli nad nadzieniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.