Grillowane Tacos rybne z pomidorowo-zieloną cebulą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj grillowane Tacos rybne z pomidorowo-zieloną cebulą spróbuj. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 28g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, pomidor-zielona cebula relish, filety rybne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Ryba Z Suszonymi Pomidorami, Grillowana Zielona Cebula & Tomatillo Relish, oraz Grillowany łosoś z imbirem i zieloną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników w misce.
Dodaj ryby; wrzucić do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce 15 minut.
Umieść ryby i tortille na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania. Ryba grillowana, przykryta pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Podzielić rybę między tortille; top z smakiem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.