Grillowane Tacos rybne z kukurydzą i Pepitas

Grillowane Tacos rybne z kukurydzą i Pepitas to danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 565 kalorii. Na 4,44 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka kłosów kukurydzy, sól czosnkowa, limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Przynoszona jest przez parną kuchnię. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 85%. Spróbuj Pieczone Tacos Z Rybą Kukurydzianą, Pikantne Tacos rybne z salsą kukurydzianą, oraz Ogniste rybne Tacos z chrupiącą kukurydzianą salsą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu do średnio wysokiej temperatury.
Zwiń każde ucho kukurydzy w wilgotnym ręczniku papierowym. Mikrofalówka 2 minuty.
Posmaruj oliwą z oliwek na każdym uchu kukurydzy.
Posmarować rybę oliwą z oliwek i doprawić solą czosnkową i papryką.
W misce wymieszać składniki sosu crema.
Ruszt grillowy posmarować oliwą z oliwek. Będziemy grillować kukurydzę i rybę w tym samym czasie.
Dodaj kukurydzę na grillu (często obracaj podczas gotowania). Grilluj rybę przez 3 minuty z każdej strony, uważając, aby nie rozgotować ryby. W ostatniej chwili grillowania rzuć tortille kukurydziane na grilla, odwracając się w połowie.
Za pomocą ząbkowanego noża odetnij ziarna z kukurydzy. Złóż tacos z kapustą, kawałkiem ryby, łyżką sosu, kukurydzą, pomidorem, wyciskaczem limonki i posypką pepitas.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.