Grillowane Tacos rybne z kremową polewą z awokado

Grillowane Tacos rybne z kremową polewą z awokado
Przepis grillowane Tacos rybne z kremową polewą z awokado może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 30 minut. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 12 i kosztuje 2,28 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka przypraw cytrynowo-pieprzowych, chili w proszku, kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co nie jest takie super. Spróbuj Grillowane Tacos rybne z kremową polewą z awokado, Czarne Tacos rybne z kremowym sosem awokado, oraz Grillowane Tacos rybne z salsą Mango-awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy. W średniej misce, wymieszać awokado, kolendra i dressing. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Podgrzać skorupy taco zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
TuzinTuzin
3
W dużej misce wymieszaj olej, przyprawę cytrynowo-pieprzową, chili w proszku i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Dodaj halibuta; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
5
Umieść halibuta w koszu grillowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Umieść kosz na grillu na średnim ogniu. Cover grill; gotować 5 do 10 minut lub aż ryby płatki łatwo z widelcem, przestawiając dwa razy. Napełnij skorupy taco rybami, sałatą, mieszaniną awokado i pomidorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
TuzinTuzin
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn