Przepis grillowane Tacos rybne z kremową polewą z awokado może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 30 minut. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 12 i kosztuje 2,28 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka przypraw cytrynowo-pieprzowych, chili w proszku, kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co nie jest takie super. Spróbuj Grillowane Tacos rybne z kremową polewą z awokado, Czarne Tacos rybne z kremowym sosem awokado, oraz Grillowane Tacos rybne z salsą Mango-awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Grill gazowy lub węglowy. W średniej misce, wymieszać awokado, kolendra i dressing. Odstawić.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podgrzać skorupy taco zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuzin
3
W dużej misce wymieszaj olej, przyprawę cytrynowo-pieprzową, chili w proszku i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Cytrynowy
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj halibuta; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Halibut
5
Umieść halibuta w koszu grillowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Halibut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
6
Umieść kosz na grillu na średnim ogniu. Cover grill; gotować 5 do 10 minut lub aż ryby płatki łatwo z widelcem, przestawiając dwa razy. Napełnij skorupy taco rybami, sałatą, mieszaniną awokado i pomidorem.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.