Grillowane Tacos rybne z kremową polewą z awokado

Grillowane Tacos rybne z kremową polewą z awokado
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj Tacos z grilla z kremową polewą z awokado. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 24g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.57 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać ranczo dressing, pomidor, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Czarne Tacos rybne z kremowym sosem awokado, Grillowane Tacos rybne z salsą Mango-awokado, oraz Grillowane Tacos rybne z kremową Coleslaw dla dwojga dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy. W średniej misce, wymieszać awokado, kolendra i dressing. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
AwokadoAwokado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Podgrzać skorupy taco zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle TacoMuszle Taco
3
W dużej misce wymieszaj olej, przyprawę cytrynowo-pieprzową, chili w proszku i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
Chili W ProszkuChili W Proszku
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Dodaj halibuta; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
5
Umieść halibuta w koszu grillowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Umieść kosz na grillu na średnim ogniu. Cover grill; gotować 5 do 10 minut lub aż ryby płatki łatwo z widelcem, przestawiając dwa razy. Napełnij skorupy taco rybami, sałatą, mieszaniną awokado i pomidorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle TacoMuszle Taco
AwokadoAwokado
SałataSałata
PomidorPomidor
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn