Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj grillowanych Tacos z tilapią z sosem Adobo. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 736 kalorii, 33g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Na 4,22 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z Food.com ma 18 fanów. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz SOS adobo, ancho chile w proszku, tortille i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Czarne Tacos rybne Tilapia z sosem Chipotle Aioli, TACO RYBNE TILAPIA (TACOS DE TILAPIA), oraz Tilapia Fish Tacos.
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.