Grillowane Tacos Rybne

Grillowane Tacos Rybne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Tacos z grilla. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.96 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 73g tłuszczu, oraz w sumie 905 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz awokado, majonez, kliny limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane Tacos Rybne, Taco Z Grilla, oraz Grillowane Tacos Rybne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać 1 szklanka cebuli, 1/4 szklanki kolendry, olej, 3 łyżki soku z limonki, sok pomarańczowy, czosnek, i oregano w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
KolendraKolendra
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rybę posypać grubą solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
3
Rozłóż połowę mieszanki cebuli na dnie szklanego naczynia do pieczenia 11x7x2-calowego. Ułóż ryby na mieszance cebuli. Łyżka pozostałej mieszanki cebuli nad rybą. Przykryć i schłodzić 30 minut. Obrócić rybę; przykryć i schłodzić o 30 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CebulaCebula
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
4
Ubić majonez, mleko i pozostałe 2 łyżki soku z limonki w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MajonezMajonez
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Szczotka grill ruszt z olejem; przygotować grill (średnio-wysokie ciepło). Grilluj ryby z marynatą nadal trzymającą się, aż po prostu nieprzejrzyste w środku, 3 do 5 minut na stronę. Grilluj tortille, aż lekko zwęglone, około 10 sekund na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
MarynataMarynata
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Grubo posiekać rybę; umieścić na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
7
Podawać z majonezem limonkowym, tortillami, pozostałą 1 szklanką posiekanej cebuli, pozostałą 1/2 szklanki kolendry, awokado, kapusta, Salsa Verde i kliny limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
MajonezMajonez
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
AwokadoAwokado
KolendraKolendra
KapustaKapusta
CebulaCebula
WapnoWapno

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn