Grillowane szparagi z pieprzem Zabaglione
Grillowane szparagi z pieprzem Zabaglione mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 1,67 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka szparagów, jajka, sera parmigiano-reggiano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szparagi Z Czarnym Pieprzem - Pecorino Zabaglione, Fettuccine z czarnego pieprzu z sosem Chardonnay i grillowanymi szparagami, oraz Grillowane owoce z cytryną Zabaglione.
Instrukcje
Zapal grill lub podgrzej patelnię grillową. W żaroodpornej średniej misce ubijamy żółtka z jajkiem i winem. Ustaw miskę na średnim rondlu z gotującej się wody i energicznie ubijaj jajka na umiarkowanym ogniu, aż sos utrzyma mocne szczyty, około 5 minut.
Wyjąć miskę sosu z ognia.
W małej misce wymieszaj masło z grubą śmietaną i pieprzem.
Mieszankę śmietany ubić do sosu, 1 łyżka stołowa na raz, aż do włączenia. Doprawić zabaglione solą i ogrzać.
W dużej misce wrzucić szparagi z oliwą i doprawić solą. Grillować szparagi na umiarkowanie dużym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż zwęglone na całym i chrupiące-przetargu, o 5 protokół.
Szparagi przełożyć na talerze.
Ustaw miskę sosu na rondlu gotującej się wody i ubijać na małym ogniu, aż gruby i po prostu ogrzewane przez, o 1 minutę. SOS polać szparagami, posypać Parmigiano-Reggiano i podawać.