Grillowane szparagi Tartine ze świeżą ricottą, Pesto i szalotki
Grillowane szparagi Tartine ze świeżą ricottą, Pesto i szalotki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 263 kalorie, 9g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis od Panini Happy ma 70621 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać grubej soli i pieprzu, scallion, ciabatta, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Spróbuj Świeże tartinki Pean i Ricotta z warzywami wiosennymi, Wiosenna Frittata z Smalcami, grillowanymi szparagami i grillowanymi szalotkami, oraz Domowe Ricotta Gnocchi z pesto ze szparagów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać ekspres panini zgodnie ze wskazówkami producenta.Spłucz szparagi i odłam końce każdej włóczni (jeśli przytrzymasz każdy koniec i zgniesz włócznię, naturalnie złamie się we właściwym miejscu). Wyrzucić ends.In dużą miskę, szparagi wrzucić w 2 łyżeczki oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Szparagi grillować przez około 3 minuty, aż będą miękkie i pojawią się ślady grillowania.
Skropić kolejne 2 łyżeczki oliwy z oliwek na plastry ciabatta i grill chleb, aż będzie tosty ze znakami grill, o 2 protokół.
Na każdy plasterek ciabatty rozprowadzić łyżkę pesto. Łyżka na kilka łyżek ricotty i dopełnić ją grillowanymi szparagami (będziesz miał dodatkowe szparagi – możesz je zachować, aby cieszyć się samodzielnie, dodać do sałatki lub makaronu, lub po prostu zrobić więcej tartin!) i posypanie posiekanej szalotki. Tartinki zakończyć, skropić pozostałe 2 łyżeczki oliwy z oliwek na wierzchu i zmielić na odrobinie czarnego pieprzu.