Grillowane szparagi i sałatka z makaronem z kopru włoskiego (Gotowanie dla 2 osób)

Grillowane szparagi i sałatka z makaronem z kopru włoskiego (Gotowanie dla 2) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 511 kalorii, 13g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.72 za porcję. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, cebulkę kopru włoskiego, pomarańczę pępka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać pomarańczowy pępek, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody Pomarańczowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Makaronem Szparagowo-Koprowym, Sałatka z grillowanego kopru włoskiego i szparagów, oraz Sałatka Z Makaronem Ze Szparagów, Pomidorów I Grillowanej Kukurydzy Orzo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Spłukać zimną wodą; odcedzić.
Tymczasem podgrzewaj węgle lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. Wrzucić szparagi, koper włoski, cebulę, 2 łyżeczki oleju i 1/4 łyżeczki soli, aż warzywa będą pokryte.
Miejsce w koszu grillowym. Grill 5 do 6 cali od średniego ciepła 10 do 15 minut, mieszając warzywa lub potrząsając grill kosz często, aż warzywa są chrupiące-przetargu. Lekko schłodzić.
Wszystkie składniki Vinaigrette wstrząsnąć w szczelnie przykrytym pojemniku.
W dużej misce, wrzucić warzywa, makaron, pomarańczowy i vinaigrette.
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce do 2 godzin przed podaniem.