Grillowane szaszłyki wieprzowe z sosem Chile
Grillowane szaszłyki wieprzowe z sosem Chile to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne dla 4 Lipca. Mieszanka cukru, cukru, sosu sojowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 21 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Spróbuj Grillowane szaszłyki z miecznika z kokosem, limonką i zielonym sosem Chile, Grillowane szaszłyki wieprzowe z wędzonym czerwonym sosem Curry BBQ, oraz Marynowane szaszłyki z kurczaka z jukatanem z sosem orzechowo - Czerwonym Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem sos sojowy, sos ostrygowy, kolendra, czosnek, cukier, i czarny pieprz w misce.
Szaszłyk 2 kawałki wieprzowiny na 2 szaszłyki tak, aby mięso leżało płasko.
Umieścić szaszłyki wieprzowe w dużym naczyniu do pieczenia.
Zalać marynatą i obrócić, aby pokryć wieprzowinę. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę i do 4 godzin.
Wyjąć szaszłyki z marynaty i grillować mięso z obu stron, aż lekko zwęglone i gotowane przez, o 3 protokół na stronę.
Podawać z sosem Chili na boku do zanurzenia.
Połącz wszystkie składniki w małej misce. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 1 godzinę przed podaniem.