Grillowane Szaszłyki Tempeh

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać grillowane szaszłyki Tempeh spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 14g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, pieprz mielony, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Peppery Tempeh Szaszłyki W / Vermicelli & Ogórek Sałatka, Sałatka Tempeh Z Grilla, oraz Jak zrobić redukcję balsamiczną w 10 minut z Tempeh i ogórkami (wegańskie, gf jeśli gf tempeh jest używany) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 1 łyżka octu i dalej 4 składniki (przez czarny pieprz) w małej plastikowej torbie zip-top; dodać tempeh. Marynować w lodówce 2 godziny, obracając od czasu do czasu.
Połącz pozostałe 2 łyżeczki octu, miodu, soku, oleju rzepakowego, soli i czerwonej papryki w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować 2 minuty lub aż mieszanina miodu lekko zgęstnieje.
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Wątku tempeh, pomidory, grzyby, i papryka na przemian na każdym z 8 (6-calowy) szaszłyki.
Umieść szaszłyki na grillu; grill 10 minut lub aż zbrązowieje, obracając po 5 minutach i fastrygowanie od czasu do czasu z połową mieszanki miodu.
Skropić pozostałą mieszaniną miodu; posypać cebulą.