Grillowane steki z łososia z sosem Chipotle-Ponzu i grillowaną fasolką szparagową
Grillowane steki z łososia z sosem Chipotle-Ponzu i grillowaną fasolką szparagową
Grillowane steki z łososia z sosem Chipotle-Ponzu i grillowaną fasolką szparagową to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 546 kalorii, 45g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 6,1 USD za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz makaron celofanowy, szalotkę, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grillowany łosoś Takashi Yagihashi i schłodzony Somen z sosem Ponzu, Grillowany Tuńczyk z Chipotle Ponzu i salsą z awokado, oraz Grillowane steki z łososia z sosem musztardowym i szparagami.