Grillowane Steki Z Tuńczyka W Sosie Chrzanowym
Grillowane steki z tuńczyka z sosem chrzanowym to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 339 kalorii, 41g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 6,33 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ząbki czosnku, śmietana, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 84%. Podobne przepisy to Grillowane Steki Z Sosem Chrzanowym, Grillowane steki z sosem Chrzanowo-musztardowym, oraz Grillowane steki z tuńczyka w sosie cytrusowo-imbirowym.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Dodaj rybę do worka; zapieczętuj i marynuj w lodówce 1 godzinę, obracając raz.
W małej miseczce wymieszać śmietanę i 4 kolejne składniki; odstawić.
Usuń rybę z marynaty, zastrzegając marynatę.
Umieść rybę na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania; grilluj 6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie średnio rzadka lub pożądany stopień przydatności, często fastrygując zarezerwowaną marynatą.
Podawać z kwaśną śmietaną.