Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu południowoamerykańskich przepisów, więc spróbuj grillowanych steków z polędwicy z sosem Chimichurri. Na 4,15 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 243 kalorie, 26g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka soli, ząbki czosnku, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane steki z sosem Chimichurri, Grillowane steki z płaskiego żelaza z sosem Chimichurri, oraz Grillowane Steki Chimichurri dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić pierwsze 8 składników w robocie kuchennym; proces do gładkiej. Z włączonym procesorem powoli wlewaj oliwę z oliwek przez rynnę spożywczą; przetwarzaj, aż dobrze się wymieszasz.
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Merlot Dyrektora. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.