Grillowane Steki Z Halibuta

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj steków z halibuta z grilla. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.85 za porcję. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 32G białka, oraz 6G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka oliwy z oliwek, steki z halibuta, nasiona kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grillowane Steki Z Halibuta, Grillowane Steki Z Halibuta, oraz Grillowane Steki Z Halibuta.
Instrukcje
W suchej małej patelni grzać nasiona kopru włoskiego na umiarkowanym ogniu, potrząsając patelnią, aż pachnące i ciemniejszy odcień. W elektrycznym młynku do kawy / przypraw zmiel nasiona. Czosnek mielony. Wyciśnij sok z cytryny do małej miseczki i wymieszaj z koprem włoskim, czosnkiem, solą i olejem. Włóż halibuta do dużego naczynia i zalej go marynatą, zmieniając rybę w płaszcz. Marynować halibuta, przykryć i schłodzić, co najmniej 10 minut i nie więcej niż 1 godzinę.
Grill halibut na lekko naoliwionym stojaku ustawić 5 do 6 cali nad świecącymi węglami, aż tylko gotowane przez, o 5 minut z każdej strony. (Alternatywnie, grilluj halibuta na gorącej olejowanej dobrze przyprawionej patelni grillowej na umiarkowanym ogniu.)
Podawać halibuta z tsatsiki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![FitVine Wino Pinot Grigio]()
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.