Grillowane Steki Z Dziczyzny

Grillowane Steki Z Dziczyzny
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Grillowane steki z dziczyzny mogą być super przepis spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.57 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz Dijon musztarda, rozmaryn, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 80%. Spróbuj Steki Z Dziczyzny, Steki i sos z jelenia (dziczyzna), oraz Steki z dziczyzny w sosie z dzikich grzybów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przycinaj tłuszcz ze steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2
Umieść steki w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na suwak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Połącz 1/2 szklanki sosu żurawinowo-pomarańczowego, czerwone Wino i kolejne 4 składniki; polej steki. Worek uszczelniający; obróć się, aby pokryć steki. Marynować w lodówce 4 do 8 godzin, obracając torebkę od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
4
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Usuń steki z marynaty, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
6
Miejsce steki na stojaku; grill, pokryte, 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Podawać z pozostałym 1/2 szklanki sosu żurawinowo-pomarańczowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn