Grillowane Steki Z Dziczyzny
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Grillowane steki z dziczyzny mogą być super przepis spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.57 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz Dijon musztarda, rozmaryn, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 80%. Spróbuj Steki Z Dziczyzny, Steki i sos z jelenia (dziczyzna), oraz Steki z dziczyzny w sosie z dzikich grzybów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przycinaj tłuszcz ze steków.
Umieść steki w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na suwak.
Połącz 1/2 szklanki sosu żurawinowo-pomarańczowego, czerwone Wino i kolejne 4 składniki; polej steki. Worek uszczelniający; obróć się, aby pokryć steki. Marynować w lodówce 4 do 8 godzin, obracając torebkę od czasu do czasu.
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Usuń steki z marynaty, odrzucając marynatę.
Miejsce steki na stojaku; grill, pokryte, 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Podawać z pozostałym 1/2 szklanki sosu żurawinowo-pomarańczowego.