Grillowane sosy wieprzowe z miodowym sosem BBQ
Grillowane sosy wieprzowe z miodowym sosem BBQ to bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 369 kalorii, 29g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.88 za porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wieprzową, bułki do hamburgerów pszennych, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Slidery Wieprzowe Balsamiczne Z Miodem, Grillowana wieprzowina marynowana w trawie cytrynowej, miodzie i sosie rybnym, oraz Jak gotować: grillowana wieprzowina marynowana w trawie cytrynowej, miodzie i sosie rybnym.
Instrukcje
Połączyć sos barbecue, rum i miód w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 minuty lub do zmniejszenia do 1/2 szklanki. Rezerwa 1/4 szklanki sosu do serwowania. Użyj pozostałego 1/4 szklanki sosu do fastrygowania.
Umieścić wieprzowinę na stojaku grillowym pokrytym natryskiem; grillować 8 minut. Turn and baste wieprzowina z sosem; gotować 8 protokół. Obróć i podlej sosem. Gotować 4 minuty lub aż termometr rejestruje 160 (lekko różowy).
Odstawić 5 minut; pokroić w cienkie plasterki.
Ułożyć bułki, ściąć boki w dół, na stojaku do grillowania; grzać 1 minutę.
Umieść 3 uncje wieprzowiny na dolnej połowie każdej bułki. Łyżka 1 łyżka sosu na każdej porcji; top z pozostałych połówek bułek.