Grillowane skrzydełka z kurczaka i wątróbki z glazurą Balsamiczno-musztardową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanych skrzydełek z kurczaka i wątróbek z glazurą Balsamiczno-musztardową. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.53 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 63g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 841 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, jalapeños, wątróbki z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Grillowane skrzydełka z kurczaka i wątróbki z glazurą Balsamiczno-musztardową, Wątróbki Z Kurczaka Balsamiczne, oraz Grillowany kurczak z morelową glazurą balsamiczną.
Instrukcje
1
Za pomocą nożyc do drobiu przeciąć skrzydełka kurczaka na pół na stawach; ustawić bębny w dużym płytkim naczyniu do pieczenia. Nożycami odetnij paski tłuszczu wzdłuż każdej strony pozostałych kawałków skrzydeł.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drumettes Z Kurczaka
Drób
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyce Do Drobiu
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Dodać kawałki do perkusji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drumettes Z Kurczaka
3
W mini robocie połączyć posiekany czosnek z jalapeos, 1/4 szklanki musztardy, 2 łyżki octu i 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Wrzucić 1/2 szklanki marynaty ze skrzydłami. W małej misce, wrzucić wątróbki z kurczaka z pozostałą 1/4 szklanki marynaty. Przykryć i schłodzić skrzydła i wątróbki przez 6 godzin lub do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka Drobiowa
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rozpal grilla. Aby glazura, w średniej misce, ubić pozostałe 3/4 szklanki musztardy i 1/2 szklanki octu z ostrym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Nawlecz skrzydełka kurczaka bez tłoczenia na parach równoległych 12-calowych szaszłyków; trzymaj drumettes i inne kawałki skrzydełka kurczaka na oddzielnych zestawach szaszłyków. Wątróbki nawlec na podwójne szaszłyki, pozostawiając 1/2 cala między nimi. Skrzydełka z kurczaka i wątróbki doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Drumettes Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
7
Szczotka wątróbki z glazury i grill na gorącym ogniu, szczotkowanie często z glazury, aż rumiane i chrupiące, o 2 protokół na stronę. W razie potrzeby wyczyść grill szczotką drucianą, a następnie posmaruj chleb oliwą z oliwek i grilluj plastry na gorącym ogniu, aż do upieczenia. Jeszcze gorący, natrzeć chleb z obu stron z połową ząbka czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1-1/2 Szklanki Piwa
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
8
Podawać natychmiast z wątróbkami z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka Drobiowa
9
Umyj skrzydełka kurczaka z glazurą i grilluj na średnio gorącym ogniu, obficie szczotkując glazurą i obracając, aby uzyskać równomierne brązowienie, aż do ugotowania i chrupkości, około 8 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
10
Serwuj natychmiast.
11
Zamarynowane skrzydełka z kurczaka i wątróbki można przechowywać w lodówce do 2 dni. Glazura musztardowo-balsamiczna może być przechowywana w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura Balsamiczna
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
12
Rekomendacja wina: jasny, owocowy Pinot Noir będzie schlebiał słodkiej i pikantnej musztardzie balsamicznej, a także ziemistej wątrobie z kurczaka. Dwa dobre wybory: Kenwood Russian River Valley z 1999 roku i Domaine Carneros z 1999 roku, oba z Kalifornii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka Drobiowa
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Skrzydełka z kurczaka świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.