Grillowane serduszka Rzymskie z sosem maślano-koperkowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj grillowane serca Rzymskie z sosem maślano-koperkowym. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 295 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory winogronowe, majonez, serca sałaty rzymskiej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Serduszka Rzymskie Z Sosem Z Sera Pleśniowego, Grillowana Sałatka Rzymska Z Sosem Maślano-Szczypiorkowym, oraz Grillowana Sałatka Rzymsko-pomidorowa z boczkiem i domowym sosem z maślanki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Światło 1/2 komina pełnego węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozłóż węgle równomiernie na ruszcie węglowym. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Alternatywnie rozgrzej grill gazowy do wysokiego, przykrytego, przez co najmniej 10 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Podczas gdy grill jest podgrzewany, w małej misce, połączyć oliwę z oliwek i sól i pieprz do smaku. Za pomocą pędzla do ciasta umyj płaską stronę każdej połowy sałaty mieszaniną oleju i odstaw na talerz.
Połączyć maślankę, musztardę, majonez, ocet, szalotkę, cukier, koperek i sól i pieprz do smaku w słoiku mason lub dobrze zamkniętym pojemniku tupperware i wstrząsać, aż dokładnie emulguje. Odstawić.
Gdy grill jest gorący, umieścić sałatę płaską stronę w dół na grillu. Przykryć grilla i gotować sałatę, aż dobrze rumiane, o 4 protokół, następnie odwrócić i gotować przez dodatkowe 3 protokół.
Gdy sałata jest gotowana, umieść płaską stronę na talerzu i wierzch opatrunkiem (możesz mieć dodatkowy opatrunek).
Sałatkę udekorować pokrojonymi pomidorami i rzodkiewkami i podawać natychmiast.