Grillowane sardynki z Mesclun i grillowanym winegretem limonkowym
Grillowane sardynki z Mesclun i grillowaną limonką Vinaigrette to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 440 kalorii, 39g białka, oraz 31 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sałatę dla niemowląt, sól i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest znakomite. Spróbuj Grillowany Ahi Tunan Na Mesclun Greens Z Winegretem Z Agawy Balsamicznej, Grillowana Sałatka cebulowa z limonką Vinaigrette, oraz Grillowane krewetki z pikantnym winegretem Orzechowo-limonkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sardynki posmarować lekko olejem.
Posypać solą i pieprzem. Grill, bez pokrywy grilla, na średnim ogniu (350 do 40
około 3 do 5 minut z każdej strony.
Podziel zieleń równomiernie między 4 talerze. Top z sardynkami.
Podawać z grillowanym limonkowym winegretem.