Grillowane słodko-kwaśne klopsiki
Need a dairy free main course? Grillowane słodko-kwaśne klopsiki mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 14g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli kupiłeś sos słodko-kwaśny, klopsiki, cebulę klinową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Słodko-kwaśne grillowane Kaboby z miecznika, Grillowane Kaboby z kurczaka słodko-kwaśnego, oraz Grillowane Chińskie słodko-kwaśne Kaboby wieprzowe.
Instrukcje
Grill grzewczy. W dużej misce, połączyć paprykę, cebulę i grzyby.
Posypać sezonowaną solą; wrzucić do herbu.
Naprzemiennie nawlecz klopsiki, paprykę, cebulę i grzyby na cztery metalowe szaszłyki o średnicy od 12 do 14 cali.
Gdy jesteś gotowy do grillowania, umieść kabobs na grillu gazowym na średnim ogniu na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnich węgli. Gotować 10 do 15 minut lub aż klopsiki są dokładnie ogrzane i warzywa są chrupiące-delikatne, szczotkując obficie z połową sosu słodko-kwaśnego i obracając często.
Kabobs podawać z pozostałą połową sosu do zanurzenia.