Grillowane Ribeye Z Sałatką Z Rukoli
Grillowane Ribeye z sałatką z rukoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1380 kalorii, 70g białka, oraz 120 g tłuszczu każdy. Na 9,22 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 46 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz rukolę, musztardę dijon, sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Toskańskie Grillowane Ribeye, Grillowane Steki Ribeye, oraz Grillowany Stek Ribeye dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjmij stek z lodówki i pozwól mu osiągnąć temperaturę pokojową (około 30 minut). W międzyczasie pokrój czerwoną cebulę i pozwól jej namoczyć w misce z bardzo zimną wodą. Teraz rub stek z dużą ilością soli morskiej.
Dodaj pieprz, jeśli chcesz. (Wolę bez.)
Podgrzej żeliwną patelnię nad wysokim płomieniem, aż patelnia będzie bardzo, bardzo gorąca. Wrzucić stek i gotować przez 4 minuty; odwrócić i gotować na inny
Wyjmij na talerz i pozostaw na 10-12 minut przed cienkim krojeniem.
Podczas gotowania stek, zrobić sos sałatkowy.
Miód, musztardę i ocet ubić razem. Następnie ubij oliwę do emulgowania. Smak i dodać sól i pieprz według uznania.
Gdy stek odpoczywa, odcedzić cebulę i osuszyć ręcznikiem papierowym.
Połączyć w misce z rukolą i dobrze wymieszać z dressingiem.
Podawaj pokrojony stek ze stosem sałatki ułożonej z boku lub na górze.