Grillowane przyprawy potarł krewetki może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 688 kalorii, 29g białka, oraz 50 g tłuszczu. Na 4,85 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pastę anchois, ocet winny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Grillowane Przyprawy Potarte Krewetki, Przyprawa przetarta grillowana pierś kaczki z grillowaną brzoskwinią i sałatką z koziego sera, oraz Grillowana Przyprawa-Przetarty Cały Kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Napełnij dużą miskę do połowy lodowatą wodą i odstaw na bok. Doprowadzić średni garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj fasolę woskową i fasolkę szparagową i gotować, aż tylko chrupiące-przetargu, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Fasola Woskowa
3
Odcedzić i natychmiast zanurzyć w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Odstawić do lodowatej wody na kilka minut, a następnie dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
W międzyczasie umieść ziemniaki w średnim rondlu, przykryj soloną zimną wodą i zagotuj. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są prawie gotowane przez (nóż włożony do środka powinny spełniać tylko mały opór), 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
6
Dobrze spuścić; lekko ostudzić.
1
W misce ubić ocet, musztardę, miód, czosnek i pastę anchois, doprawić solą i pieprzem. Powoli ubij w 1/2 szklanki oliwy z oliwek, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pasta Anchois
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Rozgrzej grill do wysokiej. Ziemniaki pokroić wzdłuż, posmarować 2 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Miejsce na grillu cut-side w dół i grill, aż zbrązowieje, 2 do 3 protokół. Flip i grill do miękkości, 1 do 2 Więcej minut. Nie wyłączaj grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Połączyć wosk i fasolkę szparagową, grillowane ziemniaki, pomidory, cebula, bazylia i pietruszka w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Dodaj vinaigrette i wrzucić delikatnie. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1
Połącz nasiona kopru włoskiego, musztardę w proszku, kolendrę i 1/2 łyżeczki soli i pieprzu w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Musztarda W Proszku
Bułka Tarta, Kilka Garści
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Dodaj krewetki i wrzucić równomiernie płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3
Dodać 1/4 szklanki oliwy z oliwek i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4
Umieść krewetki na grillu i gotować, aż złoty kolor i lekko zwęglone, 1 1/2 do 2 protokół. Flip krewetki i kontynuować grillowanie aż tylko gotowane przez, 45 sekund do 1 minuty. Podzielić sałatkę między 4 talerze i top z krewetek.
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Esperto Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.