Grillowane Przyprawy-Potarte Krewetki

Grillowane Przyprawy-Potarte Krewetki
Grillowane przyprawy potarł krewetki może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 688 kalorii, 29g białka, oraz 50 g tłuszczu. Na 4,85 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pastę anchois, ocet winny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Grillowane Przyprawy Potarte Krewetki, Przyprawa przetarta grillowana pierś kaczki z grillowaną brzoskwinią i sałatką z koziego sera, oraz Grillowana Przyprawa-Przetarty Cały Kurczak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij dużą miskę do połowy lodowatą wodą i odstaw na bok. Doprowadzić średni garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj fasolę woskową i fasolkę szparagową i gotować, aż tylko chrupiące-przetargu, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Fasola WoskowaFasola Woskowa
3
Odcedzić i natychmiast zanurzyć w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Odstawić do lodowatej wody na kilka minut, a następnie dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
W międzyczasie umieść ziemniaki w średnim rondlu, przykryj soloną zimną wodą i zagotuj. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są prawie gotowane przez (nóż włożony do środka powinny spełniać tylko mały opór), 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6
Dobrze spuścić; lekko ostudzić.
1
W misce ubić ocet, musztardę, miód, czosnek i pastę anchois, doprawić solą i pieprzem. Powoli ubij w 1/2 szklanki oliwy z oliwek, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Pasta AnchoisPasta Anchois
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzej grill do wysokiej. Ziemniaki pokroić wzdłuż, posmarować 2 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Miejsce na grillu cut-side w dół i grill, aż zbrązowieje, 2 do 3 protokół. Flip i grill do miękkości, 1 do 2 Więcej minut. Nie wyłączaj grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Połączyć wosk i fasolkę szparagową, grillowane ziemniaki, pomidory, cebula, bazylia i pietruszka w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj vinaigrette i wrzucić delikatnie. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1
Połącz nasiona kopru włoskiego, musztardę w proszku, kolendrę i 1/2 łyżeczki soli i pieprzu w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj krewetki i wrzucić równomiernie płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3
Dodać 1/4 szklanki oliwy z oliwek i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4
Umieść krewetki na grillu i gotować, aż złoty kolor i lekko zwęglone, 1 1/2 do 2 protokół. Flip krewetki i kontynuować grillowanie aż tylko gotowane przez, 45 sekund do 1 minuty. Podzielić sałatkę między 4 talerze i top z krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Zdjęcia David Malosh

Składniki

12 łyżeczki czosnku w proszkupasta anchoispasta anchois2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.wielobarwne pomidorki koktajlowe, połówkiwielobarwne pomidorki koktajlowe, połówki2Batoniki toffi Heathudziec jagnięcy z kościąudziec jagnięcy z kością4Batoniki toffi Heathmielone nasiona kopru włoskiegomielone nasiona kopru włoskiego4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ziemniaki fingerlingziemniaki fingerling23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekana świeża bazyliaposiekana świeża bazylia23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fasola szparagowa, przyciętafasola szparagowa, przycięta2Batoniki toffi Heathkolendra mielonakolendra mielona1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.krewetki, obrane i deveined (ogony nienaruszone)krewetki, obrane i deveined (ogony nienaruszone)4krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna4krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony pieprzSól koszerna i świeżo zmielony pieprz2Batoniki toffi Heathmusztarda w proszkumusztarda w proszku591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia4krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony pieprzŚwieżo zmielony pieprz1( bakłażany)czerwona cebula, cienko pokrojonaczerwona cebula, cienko pokrojona591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.żółta fasola woskowa, przyciętażółta fasola woskowa, przycięta

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Esperto Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn