Grillowane przegrzebki z sałatką cytrynowo-Ciecierzycową
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ząbek czosnku, ciecierzycę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane krewetki cytrynowo-Pesto i przegrzebki, Grillowane ciasta z ciecierzycy polenta ze szczypiorkiem i cytryną, oraz Grillowane przegrzebki morskie z sałatką kukurydzianą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do wysokiej.
Połącz ciecierzycę, czosnek, seler i 1/3 szklanki natki pietruszki z 2 łyżkami soku z cytryny i 1 łyżką oleju.
Mżawka przegrzebki z 2 łyżeczki oleju i 1 łyżka soku. Wymieszać i doprawić solą i pieprzem. Przegrzebki Grill 2 do 3 minut na stronie, lub do firmy w dotyku. Szpinak wrzucić z 1 łyżką soku i oliwy z oliwek; top z mieszanki ciecierzycy i przegrzebki.